Kumçatı Yunus Emre İlkokulu

Vizyon: OKULUMUZUN AMACI: Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. HAYAT AMACIMIZ: 1) Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencileri hayata hazırlamak. 2) Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, özgüvenlerini sağlamak. 3) Ülkenin geleceğine yön verecek bireyler yetiştirmek. 4) Tarihini bilen, kültürüne yabancı olmayan insanları topluma kazandırmak.

Misyon: İLKELERİMİZ: Ülkesine, milletine ve bayrağına gerçek bir aşkla gönül veren bireyler yetiştirmek temel ilkemizdir. GELECEK HAYALİMİZ: Araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşüncesini akla dayandıran beyinler yetiştirmek.

Başarılar: Kumçatı ilkokullar arası münazara yarışmasının birinciliği Kumçatı Zeka Oyunları birincilikleri

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kumcatiyunusemre.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Mahalle Değirmen Caddesi No132 Kumçatı Beldesi Merkez / ŞIRNAK Merkeze 20 KM

Yerleşim Yeri - Aşağı Mah. Değirmen Cad. Kumçatı Beldesi

Ulaşım Cizre - Şırnak arası çalışan minibüslerle gün boyu ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenlerimizin geneli beldemizde ikamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Beldemiz İl Merkezine bağlı olup uzaklık 21 km dir.